maandag 30 november 2015

Vanuit Alicante deze winter naar nieuwe Spaanse bestemmingen en zelfs Frankrijk

ALICANTE – Het vliegveld El Altet in Alicante/Elche zal deze winter verbonden worden met diverse Spaanse bestemmingen zoals Sevilla, Ibiza, Asturië en Santiago de Compostela. Op deze manier kunnen inwoners en bezoekers van de Costa Blanca en Alicante provincie genieten van directe vluchten naar diverse Spaanse bestemmingen. Ideaal dus om als overwinteraar iets anders te zien dan alleen maar de Costa, en waarvan je vanuit onze Malimi B&B of huurwoning zeker en vast ook van kan genieten !
Het vliegveld El Altet zal deze winter – tussen november en eind maart – verbonden worden met diverse Spaanse bestemmingen en een Franse bestemming. De vliegmaatschappij Vueling gaat 23% meer vluchten aanbieden deze winter met bestemmingen als Santiago de Compostela, Asturië, Ibiza en Sevilla. Daarnaast zal ook gevlogen gaan worden naar het Franse Nantes.
Vueling zal op de dinsdag en vrijdag naar Santiago de Compostela gaan vliegen en op maandag en vrijdag naar Sevilla, beiden vanaf 1 november tot eind maart. Daarnaast wordt er speciaal tussen 21 en 28 december en 5 januari gevlogen naar Nantes in Frankrijk, Ibiza en Asturië.
 
Bron : spanje vandaag nl.